категорії: новина

Презентація книги «Стратегії щасливих пар» в empik

теґи: empik, Бадрак, Книги, презентація, стратегії

 

29 квітня 2009 року в салоні empik, ТЦ «Піраміда» находиться за  адресою: м. Київ, вул. Мішуги, 4, ст.м. Позняки)відбулася презентація нової книги Валентина Бадрака – «Стратегії щасливих пар», четвертої з серії книг «Стратегії геніїв».

 

Зі слів автора, в сучасному світі спостеріга29042009815ється безпрецедентний наступ на інститут шлюбу.

«Сім’я все частіше не виконує своїх функцій. Саме тому я вирішив присвятити свою нову роботу 13-ти відомим щасливим сімейним парам, кожна з яких, звичайно ж, була щаслива по-своєму». Список таких пар міг би бути набагато довший та Валентин Бадрак переконаний, що існують декілька важливих стратегічних принципів, які є підвалинами для створення щасливої родини. Зокрема, під час презентації автор виділив кілька головних ознак, на підставі яких можна стверджувати, що щасливі сім’ї були союзами:

- самодостатніх особистостей, що шукають резерви всередині себе та не чекають на допомогу із зовні;

- особистостей, в житті яких домінує духовна сфера, яка має набагато більше значення, ніж сексуальна чи побутова;

- особистостей, що прагнуть до духовного розвитку та, споглядаючи у майбутнє, вміють цінувати сьогодення;

- особистостей, які розуміють значення енергетичного захисту сім’ї та дозволяють лише обмежений доступ до своєї сім’ї іншої енергетики, тобто вручання інших людей; 

- особистостей, які спромоглися виробити єдину, спільну етику відносин;

- особистостей, які вміють йти на компроміс та здатні взаємодоповнювати одна одну.

 На думку автора «Стратегії щасливих пар», сучасна криза в політичному та економічному житті країни може або активізувати руйнування сімейних традицій, що складалися сторіччями, або, навпаки, стимулювати глибший погляд на сім’ю, як на можливість для кожної людини акумулювати і реалізувати свій внутрішній потенціал. Валентин Бадрак підкреслив, що сім’я в епоху криз завжди залишалася бездонною криницею енергетичних можливостей людини та підтвердив це численними історичними прикладами – союз Миколи та Олени Реріх, Альберта Швейцара і Олени Бреслау, Віла і Аріель Дюрант, Андрія Сахарова і Олени Боннер, Ярослава Мудрого і Ірини, Сенеки Молодшого і Пауліни, Октавіана Августа і Лівії.   

 

Партнер проведення зустрічі книжковий портал «Буквоїд» www.bukvoid.com.ua

 

Прес-служба empik

www.empik.ua

info.empik@empik.ua